Kitchenaid køkkenmaskiner

Kitchenaid køkkenmaskiner har siden 1919 været populære hos kokke og husmødre. De startede i USA men har langsomt bredt sig til Europa hvor de også er blevet kendt for deres flotte design, gode holdbarhed og evnen til at blive ens bedste ven i køkkenet.

Faktisk har designet på køkkenmaskinen ikke ændret sig siden Egmont Arens skabte den i 1937. Denne hjemmeside er derfor dedikeret til Kitchenaid køkkenmaskiner og det fantastiske univers omkring dem.

Kitchenaid køkkenmaskine tilbud

Der er rigtig mange butikker der sælger Kitchenaid køkkenmaskiner og priserne svinger fra 3.299 til over 5.000 kr. Så der er mange penge at spare ved at vælge den rigtige forhandler. Vi har lavet en liste med online butikker så du hurtigt kan se hvem der har det bedste Kitchenaid køkkenmaskine tilbud.

Du skal bare klikke på logoet så kommer du direkte over i butikkens KitchenAid køkkenmaskine kategori.

Der er som nævnt forskel på prisen alt efter hvilken farve du gerne vil have. I den ene butik kan den røde Kitchenaid køkkenmaksine være billigst mens den gule version er dyrest så du skal igennem alle butikkerne for at finde det bedste KitchenAid tilbud. Mine favorit butikker er:

Kitchenaid Whiteaway Wupti Kitchenaid

Dog skal det lige nævnes at der findes en Kitchenaid køkkenmaskine på markedet der kaldes Heavy Duty. Køkkenmaskinen er udviklet til professionelle kokke men kan selvfølgelig også bruges i den private husholdning. Denne model har flere forbedringer så som en overbelastnings sikring og et andet løftesytem. Når du skal ud og købe en ny Kitchenaid køkkenmaskine vil du opdage at de findes i rigtig mange forskellige farver. Priserne er tit forskellige på de enkelte farver hos den samme forhandler. Nogen tager 300 kr. mere for en rød end en gul og nogle tager 300 kr. mere for en gul end en rød. Så jeg blev selv i tvivl om der var forskel på dem. Havde den røde Kitchenaid køkkenmaskine en større motor end den gule eller?

Svaret er nej de er helt ens det er kun farven der er forskellig. Jeg har kontaktet en forhandler og fået det bekræftet. Han kunne faktisk ikke svare mig på hvorfor der var prisforskel men mente at de farver der var størst efterspørgsel på var dyrest. Så du kan altså nemt spare 100 – 500 kr. hvis du ikke lige vil have den farver der koster mest.

Hvorfor er Kitchenaid køkkenmaskiner så gode

En Kitchenaid køkkenmaskine har Direct Drive motor samt 10 forskellige hastigheder. Dette gør køkkenmaskinen utrolig nem at arbejde med. Den kører meget stabilt ved både høje og lave omdrejninger. Selv om motoren kun er på 300 watt har den på grund af Direct Drive en effekt som en køkkenmaskine på 1200 til 1500 watt.

Tilbehør til din Kitchenaid køkkenmaskine

Som standard følger der næsten altid et fladt piskeris, et normalt piskeris, en dejkrog, en 4,8 liters skål der er i rustfri stål og en plastskærm med som tilbehør. Udover det nævnte tilbehør kan du også få en kødhakker, et råkostjern, en pastavalse, et foodtray, et pølsehorn eller en dåseåbner.

Se en flot video med den røde Kitchenaid køkkenmaskine

Du kan se alle produkter fra Kitchenaid på deres hjemmeside www.Kitchenaid.com

Andre køkkenmaskiner

Der findes selvfølglig også mange andre mærker indenfor køkkenmaskiner. Du kan vælge at købe en køkkenmaskine fra:

Kenwood
OBH Nordica
Bosch
Ankarsrum
Assistent
Bodum
Bjørn Teddy

Eller et helt andet mærke. Hvis man kigger på de mange forskellige test der er lavet af overstående mærker er det generelt Kenwood’s køkkenmaskiner der er placeret i toppen. Du kan se nogle forskellige køkkenmaskine test her:

Assistent vs Bjørn Teddy
Radron.se – Kæmpe test af 27 maskiner – Koster penge
Idenyt tester køkkenmaskiner
Kenwood vs Kithcenaid – Alt for damerne

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *